Over ons

Adviseur Schade Zakelijk

Adviseur Schade Particulier

Jarenlange ervaring

De jarenlange en gedoseerde ervaring van Hans van der Ven, nam in 1993 een aanvang bij Kuwait Petroleum Benelux (Q8) in Rotterdam.

Naast schadebehandeling op internationaal niveau, luidde de algemene omschrijving van de functie:

“het systematisch zoeken naar en in kaart brengen van de verschillende risico’s die de onderneming loopt c.q. zou kunnen lopen, teneinde een totaalbeeld te verkrijgen, dat moet resulteren in verzekeringsoplossingen en/of preventiemaatregelen”.

Deze taakomschrijving is, achteraf gezien, de rode draad gebleken in de meer dan 25 jaar die Hans nu actief is in de verzekeringsbranche. 

Van der Ven Assurantiën gaat voor kwaliteit. In 2016 mochten wij de prestigieuze VKG Award in ontvangst nemen. Naar het oordeel van de jury omdat wij de zorgplicht naar onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. 

Meer weten? Bekijk het Dienstverleningsdocument Van der Ven Assurantiën of bezoek linkedin.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak, waar hoor je dat nog? Bij een goede verzekering draait het om maatwerk. Een polis moet sluitend zijn. Mag geen hiaten vertonen in de dekking, waardoor u tóch nog risico loopt. En anderzijds ook geen overlappingen, waardoor u teveel premie betaalt.

Het samenstellen van een verantwoord verzekeringspakket betekent vooral investeren in tijd. Wij zijn hiertoe graag bereid omdat wij voortdurend streven naar een langdurige en persoonlijke vertrouwensband met onze relaties.

Onze aanpak

Een persoonlijke vertrouwensband met u realiseren wij door:

  • allereerst goed naar u te luisteren.
  • vervolgens een meer of minder diepgaande, professionele, risico-inventarisatie uit te voeren.
  • u tot slot een eerlijk en goed onderbouwd advies te geven dat exact is afgestemd op uw individuele situatie.

Dan verwondert het u waarschijnlijk niet dat onze lijfspreuk luidt: “afspraak is afspraak”. Daar gaan wij dagelijks voor. Heeft u daar wel oren naar? Test ons gerust.

Drs. J.A.T.M. (Hans) van der Ven

 

Adres

Bertelsberg 70, 4822 SM BREDA

Bel ons

06 - 41562161

E-mail ons

contact@hansvanderven.nl

KvK: 20109676     AFM: 12004508